Gradinita cu program prelungit „Sweet Dreams Kindergarten” este situata in Municipiul Bacau, str. Florilor nr. 12, intr-o zona centrala. Dispunem de loc de joaca si recreere amenajat pentru copii. Oferim spații generoase și bine dotate pentru a oferi copiilor confortul de care au nevoie pentru a-și crea universul plin de stele.

Constituita ca o gradinita de suflet, pe fundamentul valorilor noastre: calitate, seriozitate si consecventagradinita reuneste atat conditiile optime ale zonei si ale cladirii cat si o calitate educationala izvorata din “investitia” emotionala si din selectionarea oamenilor de calitate, din exemplele pozitive ale familiei, ale comunitatii, bazate pe pastrarea traditiilor si culturii romanesti,  educatiei multiculturale etc.

Grădinița este un loc prietenos pentru copii, oferind toate serviciile necesare unei dezvoltări sănătoase. Suntem o grădiniță particulară care și-a deschis porțile încă din anul 2009. Am pornit acest demers educațional cu gândul de a le oferi copiilor un mediu prielnic dezvoltării armonioase, adaptat nevoilor și cerințelor lor dar și cu o echipă de profesioniști dornici să facă schimbări semnificative și pozitive în domeniul acesta. Personalul nostru calificat va pune nevoile copilului mai presus de orice.

În procesul de educație părintele este permanent informat despre gradul de dezvoltare al copilului în raport cu profilul vârstei, despre structura de personalitate a copilului și, astfel, stabilim împreună soluții educaționale personalizate pentru copilul dumneavoastră.